Naše prednosti:

Profesionalnost

Zagotavljamo vam profesionalno izvedbo naših storitev.

Nizke provizije

Imamo nižje provizije kot konkurenca, ki prav tako omogoča enostavni nakup kriptovalut.

Enostavnost

Smo edini na trgu, ki omogočamo enostavni nakup kriptovalut preko telefonskih linij ali elektronske pošte.

Naše poslanstvo

Našo poslanstvo je omogočanje preprostega investiranja v kriptovalute širši populaciji. Za nakup kriptovalut preko spletnih borz je potrebno kar nekaj znanja o kriptovalutah, poleg tega pa je ves proces identifikacije dolgotrajen ter brez osebnega stika med prodajalcem in stranko. V našem podjetju strmimo k temu, da strankam omogočimo preprosto investiranje v kriptovalute preko osebnega posveta z enim izmed naših strokovnjakov.

Za kakršne koli infromacije nas lahko kadar koli med delovnim časom pokličete na telefonsko število 040-335-105 

ali pa nas kontaktirate preko elektronske pošte na naslov info@kriptosef.si.

Smo skupina mladih navdušencev nad kriptovalutami, ki trenutno poslujemo pod imenom Kripto Sef, pomoč pri investiranju, Jaka Matko s.p. 

Zakaj je pametno investirati prihranke

Valuta evro na letni ravni zgubi 2 % svoje vrednosti zaradi inflacije, zato je pametno del svojih prihrankov investirati v različne investicijske možnosti. Kriptovalute so dokaj nova možnost investicije, ki se je marsikomu izkazala za najbolj dobičkonosno. Trg digitalnih valut zna biti nepredvidljiv, ampak v primeru pametnega investiranja zna biti najbolj profitabilna možnost naložbe.  

Vrednost trga s kriptovalutami je v mesecu januarju 2021 prvič presegla bilijon ameriških dolarjev. Vedno več podjetij se odloča za vlaganje v kriptovalute (med njimi je tudi znano podjetje Tesla). Kriptovalute so prihodnost globalne ekonomije.

Preberite si naše pogoje uporabe

Prijavi se na brezplačni telefonski sestanek tudi ti!