logo.png
 

Vas zanima naložba v kriptovalute, pa za to nimate znanja?

Naj vam pomagamo!

Nudimo vam:

- najpreprostejšo pot do naložbe v kriptovalute

- brezplačno hrambo kriptovalut 

- možnost mesečne naložbe v kriptovalute

- nizke provizije

- varno in diskretno investiranje

 

Naročite se na brezplačni telefonski sestanek, ali pa nas kontaktirajte na telefonsko številko 040-335-105.

Dosegljivi smo tudi na elektronski naslov info@kriptosef.si

Naroči se na brezplačni telefonski sestanek!

ikona.tif
ikona.tif
ikona.tif

preprosto investiranje preko telefonskega pogovora ali elektronske pošte

brezplačna hramba kriptovalut

osebni stik ter obveščanje

o stanju investicije

Najenostavnejša pot do kriptovalut!

Smo edino podjetje, ki nudi osebni stik med prodajalcem ter stranko. Prizadevamo si, da poenostavimo investiranje v novi trg s kriptovalutami, saj je kompleksnost investiranja na spletnih borzah prezahtevna za povprečnega investitorja. Nudimo vam brezplačno možnost tednskega obveščanja o stanju investicij. Zagotavljamo vam, da smo najenostavnejša pot do naložb v svetu kriptovalut.

Nizke provizije!

Nudimo vam nižje provizije kot konkurenca, ki omogoča preprost nakup kriptovalut ter edino podjetje, ki nudi preprosto prodajo kriptovalut in brezplačno hrambo. Kriptovalute hranimo na najvarnejših fizičnih kriptodenarnicah, da preprečimo kakršnekoli možne kibernetske napade. V primeru da želite kriptovalute hraniti na svoji kripto-denarnici, vam vaše kriptovalute brezplačno prenakažemo. Provizije so specificirane v tabeli, najnižja provizija pa znaša samo 3%!

Možnost obrokov!

Želite varčevati obročno? V podjetju Kripto Sef vam nudimo možnost mesečnega varčevalnega računa. Z našim prodajalcem se dogovorite o željeni višini mesečne obveznosti, ter o številu željenih obrokov. Smo edino slovensko podjetje, katero nudimo takovrstno storitev.

Strokovna izvedba storitev!

Naše storitve izvajajo strokovnjaki z večletnimi izkušnjami o nakupu, prodaji ter hrambi kriptovalut. Vsi naši strokovnjaki so profesionalno usposobljeni za izvajanje naših storitev. 

ikona pogovor s svetovalcem.jpg

Z našim strokovnjakom se preko telefonske linije ali elektronske pošte dogovorite o pravi naložbi za vas. Preko telefonske linije lahko naložbo tudi likvidirate, vaša sredstva pa vam nakažemo na osebni račun.

UPN obrazec.jpg

Plačate lahko preko UPN obrazca (položnice) ali pa preko bančnega nakazila. UPN obrazec prejmete preko elektronske pošte.

certifikat.jpg

Storitev opravimo po prejemu vaših sredstev, kriptovalute pa vam nakažemo na vašo digitalno denarnico. V primeru brezplačnega hranjenja pri nas, pa vam na domači naslov pošljemo certifikat, kateri služi kot dokazilo lastništva kriptovalut v našem podjetju.

Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana

info@kriptosef.si

040 335 105

Delovni čas: od ponedeljka do petka 8:00-20:00